02-10-09

Vluchtgegevens

Omdat sommige mensen zich genoodzaakt voelen om overal hun VISA-kaarten en computers kwijt te spelen, zien wij ons genoodzaakt om de blogberichtgeving even vanuit België over te nemen.

Op dit moment zal iedereen wel al op zijn, na de verkenningstocht op Hollywood Boulevard gisterenavond. Vandaag brengen zij de laatste dag op Amerikaans grondgebied door want, zoals men iets zegt over mooie liedjes enzovoort, morgen keren onze vrienden terug naar België.

Vandaag staat echter Het bekende amusementspark Universal Studios Hollywood nog op het programma. Een pretpark dat is opgebouwd tussen de echte filmstudio's en met attracties van bepaalde prenten zoals Jurrasic Park, The Mummy, Backdraft, The Simpsons, War of the Worlds, Earthquake, King Kong, Jaws, The Fast and the Furious, Shrek, Terminator,...teveel om op te noemen maar het zal dus wederom een goedgevulde dag worden. Ze zal hoogstwaarschijnlijk afgesloten worden met een wandelingetje door Universal City, enkele drankjes in het Hard Rock Cafe Hollywood en nog een laatste, gezellige diner samen.

4_universal_studios

 

Morgen is hun goeie leven echter over en mogen zij terug huiswaarts keren. Hieronder geef ik nog snel enkele vluchtgegevens mee;

De vlucht vanop Los Angeles International (LAX) zal geschieden met een A321 van US Airways. Het vertrek staat op 11h05 lokale tijd, om na een vluchttijd van 05h20 te landen in Philadelphia om 19h25 lokale tijd. Deze vlucht heeft het nummer US796.

Om 20h55 is hun voorziene take-off in Philadelphia. De Boeing 757 met vluchtnummer US750, zal onze vrienden veilig en wel afzetten in Brussel op zondag, 4 oktober, om 10h40.

2064814938_d3709fecd6

18:05 Gepost door Farstripes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.