02-10-09

Aangekomen in La

Hallo, met enige technische problemen die ;oesten overwonnen worden geraken we nu hier tch online. Voorlopig in tekstvorm, later volgt wellicht het foto verhaal.

Na het ontbijt in Las Vegas was rond 10 uur tijd om te beginnen aan onze laatste grote tocht>>. Fram Las Vegas to Los Angeles, een dikke 400 Km.

Het leek in elk geval op de tocht de lege portemonees, want grote sommen werden er niet gewonnen tijdens dit verblijf. Ik had nochtans aangeboden om te grote winsten in twee keer op te halen, aangezien mijn volgende verblijf al vast ligt.

Het werd een lange tocht doorheen een opnieuw een steeds veranderend landschap. we moesten dan ook doorheen enkele bergktens om aan de stille oceaan te geraken. Slechts de laatste 100 km begon je duidelijk een vegetatie te zienm de rest was een dor en droog berglandschap met enorme vlakten .

Het was al rond 2 uur toen we een eerste stop hadden in de buurt van het stadhuis van LA. Met een temperatuur van rond de 38 graden was de zin om hier te wandelen snel over, dus opnieuw in de wagen en verder naar Venice Beach. Daar stapte iederee uit de wagens en gingen we langs het strand richting Santa Monica. Over gekke mensen gesproken, we liepen hier allemaal op het strand rond.

Na de wandeling ging het richting Beverly Hills, waar we nog even halt hielden aan Station 1 om wat foto,s en wat inkopen.

Daarna ging het richting hotel in Hollywood, waar het inchecken wat chaotisch verliep maar toch kreeg iedereen een kamer. Met de wagens nog snel doorgereden naar een restaurant voor een heerlijke maalrijd bij Sizzler en daarna nog doorgereden naar het uitkijkpunt in Grifith park. Adembenemend zicht heb e daar, hopelijk zijn de foto's gelukt. De avond werd afgesloten met nog een wandeling op Hollywood Boulevard, op zoek naar de ster van de sterren.

Morgen staat oze laatste dag gepland in Universal studios.

Groeten uit het zonnige LA

De Fireobservers groep Mesa 2009

09:24 Gepost door Fireobservers VZW - Paul - Eric - Fred in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.